MILO VENTIMIGLIA


M-am simtit nevoita sa postez si despre personajul meu preferat din Heroes,Peter Petrelli.Dar as vrea sa vorbesc mai mult despre actor,el fiind principalul meu obiectiv.
Numele sau este Milo Anthony Ventimiglia.S-a nascut la 8 iulie 1977 (rac) in Anaheim (California).El locuieste in prezent in Los Angeles.Mama sa este profesoara,iar tatal vanzator.Milo este dreptaci.
Ventimiglia a atras repede atentia jucand in drama de televiziune "Gilmore Girls",in rolul linistitului si complicatului Jess.El a mai debutat in cateva filme:" Pathology",in rolul lui Ted Grey ; "Gamer"( Rick Rape ) ; "Order of Chaos" (Rick).
Milo a fost un vegetarian inca din copilarie.Nu fumeaza si nici nu bea alcool.La varsta de 7 ani,cele doua surori ale sale obisnuia sa il imbrace ca pe Madonna.
Hobby-urile sale sunt snowboarding, skateboarding si muscle cars.
Culoarea sa preferata este NEGRU.
CITATE ale lui Milo :
“The Godfather” 1 and 2, “Goodfellas,” “The Matrix” — those are movies I can sit down and watch over and over again.” ( “The Godfather” 1 and 2, “Goodfellas,” “The Matrix” —acestea sunt filme la care as sta si m-as uita in repetate randuri.")
"My sisters and mom raised me respect women and open doors for them." ("Surorile si mama mea m-au invatat sa respect femeile si sa deschid usi pentru ele.")
(Pe motto-ul sau personal)- “Enjoy every moment.” ("Bucurati-va de fiecare moment")
"Sometimes I’m an ass, sometimes I’m sweet as peaches." ( "Uneori sunt un magar,alteori sunt dulce ca piersicile.")

 MILO VENTIMIGLIA



0 comentarii:

Trimiteți un comentariu