Cum a fost?

Ti s-a intamplat in miez de noapte sa te trezesti cu gandul departe?
Cum a fost cand cei pe care i-ai crezut prieteni te-au parasit pentru primul baiat sau prima fata care le-a iesit in cale?
Te-ai simtit oripilat; ei,pe care tu i-ai ajutat tot timpul si le-ai fost alaturi in clipa grea,te-au lasat balta,cu sau fara un motiv anume.Probabil te gandesti ca nu merita osteneala,pur si simplu nu ti-au meritat prietenia,si totusi nu esti capabil/a sa-i judeci.Lasa-i in voia sortii,caci ea ii va judeca in masura in care merita.
Dar cum a fost cand cel sau cea pe care l-ai crezut/ ai crezut-o iubitul/iubita ta/u te-a inselat sau te-a parasit pentru cineva pe care l-a considerat,sau poate nu,mai "bun/a" ca tine?
Te-ai simtit ultimul om de pe Pamant.Josnicul ce implora mila altora la colt de strada,cel ce cerseste iubirea unora care trec nepasatori pe langa tine,pentru ca sunt incapabili sa iubeasca si totusi asteapta la randul lor iubire,dar cum sa primesti ceva ce nu poti oferii?
Cum a fost cand proprii tai parinti te-au lasat deoparte si si-au reluat viata fara tine?
Te-ai simtit abandonat/a,credeai ca nimeni nu te iubeste,ca nu ai de ce trai cand nu ai fost dorit/a de nimeni.Cand cei in grija carora i-ai ramas te trateaza josnic,nu poti face altceva decat sa speri .Spera ca ziua de maine poate fi mai buna,spera ca vei intalni persoane care sa merite prietenia ,cat si dragostea ta,spera ca viitorul pe care il vei creea copiiilor tai va fi mult mai bun decat copilaria pe care ai avut-o tu.
Invata sa traiesti optimist,nu sa te macini de probleme si sa te blochezi in trecut.
Traieste fiecare moment cat inca mai poti,pana la ultima suflare.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu